Ekonomi

Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank, emekli müşterilerine bayram hediyelerini şimdiden verdi: Maaştan bağımsız 2 bin 750 TL hesaplara yatmaya başladı!

Ramazan ayının yaşandığı şu günlerde emekli ikramiyesi tutarının artıp artmayacağı merak konusu olmuşken, emekli vatandaşların yüzlerini güldüren ek ödeme haberi, Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank’tan geldi. İki banka, emekli maaşı hesaplarını 3 yıllığına kendi bünyelerine taşıyacak olan yeni müşterilerine, aldıkları emekli maaşı tutarlarına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

QNB Finansbank Emekli Promosyonu Tutarları 2022

Yeni dönemde emekli maaşı hesabını QNB Finansbank’a taşıyan yeni müşterilere ödenecek olan promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar için: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar için: 2.300 TL
  • 2.500 TL’den daha yüksek tutarlarda emekli maaşı alanlar için: 2.750 TL

Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu Tutarları 2022

Yapı Kredi Bankası da yeni dönemde maaş hesabını kendi bünyesine taşıyan yeni müşterileri için promosyon kampanyası düzenlediğini duyuran bankalardan biri oldu. Yapılan açıklamaya göre yeni müşterilere ödenecek olan promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar için: 1.650 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar için: 2.100 TL
  • 2.500 TL’den daha yüksek tutarlarda emekli maaşı alanlar için: 2.500 TL

Emekli Hesabı Nasıl Taşınır?

QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası’nın emekli promosyonu kampanyalarından yararlanmak için koşulmuş olan maaş taşıma şartının yerine getirilmesi için banka şubeleri, bankaların mobil uygulamaları, internet bankacılığı kanalı ya da emekli danışma hatları aracılığı ile maaş taşıma talimatının verilmesi gerekmektedir. Talimatın kabul olmasını takiben 3 iş günü içerisinde promosyon ödemeleri hesaplara geçmektedir.