Aydın HaberleriGündem

Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank’tan satılık gayrimenkul ilanları: Antalya’da iki adet dükkan için 56 bin 250 TL…

Aydın ve Antalya illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri için yeni ihaleler düzenleyen QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası, ihalelerine ve icralık gayrimenkullerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BANKALAR YENİ İHALELERİNİ DUYURDU!

Ülkemizin önde gelen özel bankaları Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank, ellerinde bulunan gayrimenkullerin satışları için Intengo platformu ile anlaşmaya varmış olduklarını ve anlaşma kapsamında da iki yeni ihalenin düzenlendiğini bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN İKİ ADET DÜKKAN SATIŞI!

QNB Finansbank ülkenin pek çok şehrinde icralık gayrimenkul satışı gerçekleştireceğini duyurdu. Düzenlemiş olduğu ihalelerden birisine konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntılı açıklamalarda bulunan QNB Finansbank, söz konusu gayrimenkullerin Antalya ilinde olduğunu ifade etti.

QNB Finansbank anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihale kapsamında iki adet dükkanı birden satılığa çıkardığını bildirdi. Tek ihalede iki dükkana birden sahip olma fırsatı tanıyan QNB Finansbank, Antalya ilinin Alanya ilçesinde bulunan dükkanların toplam kullanım alanlarını 86 metrekare olarak açıkladı. Banka ihale başlangıç bedelini 1 milyon 125 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedeli ise 56 bin 250 TL olarak bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN AYDIN’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası da yasal ihale platformu Intengo ile anlaşmaya varmış olduğunu ve anlaşma kapsamında da Türkiye genelinde icralık gayrimenkul satışı gerçekleştireceğini açıkladı. Bir ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün Aydın ilinde olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihale kapsamında Aydın ilinin İncirliova ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı fiyat teklifine açmış olduğunu belirtti. Toplam kullanım alanı 400 metrekare olarak açıklanmış olan dükkan için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 2 milyon TL, katılım bedeli ise 100 bin TL olarak bildirildi.