Yapı Kredi Bankası’ndan Ankaralılara kaçırılmayacak fırsat: 4+1 175 metrekare daire, 1 milyon 600 bin TL’den satışa sunuldu!

Yapı Kredi Bankası anlaşmaya varmış olduğu Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini bildirerek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA YENİMAHALLE’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için anlaşmaya varmış olduğu ihale platformlarından birisi olan Gayrimenko üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, söz konusu icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu daire nitelikli icralık gayrimenkul toplam kullanım alanı 175 metrekare olarak açıklandı. 4+1 dairenin ihale başlangıç bedeli 1 milyon 600 bin TL, hizmet bedeli ise 75 bin 520 TL olarak bildirildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA YENİMAHALLE’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için anlaşmaya varmış olduğu ihale platformlarından birisi olan Gayrimenko üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, söz konusu icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu dükkan nitelikli icralık gayrimenkul toplam kullanım alanı 112 metrekare olarak açıklandı. Dükkanın ihale başlangıç bedeli 865 bin TL, hizmet bedeli ise 40 bin 828 TL olarak bildirildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ÇANKAYA’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için anlaşmaya varmış olduğu ihale platformlarından birisi olan Gayrimenko üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, Ankara ilinin Çankaya ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, söz konusu icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu daire nitelikli icralık gayrimenkul toplam kullanım alanı 137 metrekare olarak açıklandı. 3+1 dairenin ihale başlangıç bedeli 1 milyon 700 bin TL, hizmet bedeli ise 80 bin 240 TL olarak bildirildi.

Exit mobile version