Yapı Kredi Bankası’ndan İzmir Bayraklı’da milyon TL’lik asma katlı dükkan: 330 metrekarelik icralık gayrimenkul için…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, geçtiğimiz yılın aralık ayında üst seviyelere kadar ulaştı. Doların 18 TL, euronun 20 TL, sterlinin 23 TL ve gram altının bin 82 TL seviyelerine kadar yükseldiği o günlerde, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan pek çok hizmet başlığı ve hizmet ürünü yüksek seviyelerde zam aldı.

Aralık ayının ortasında açıklanan yeni ekonomik model kararı ile birlikte döviz kurlarının ve altın fiyatlarının bir anda gerilemeleri sağlanmış olsa da pek çok hizmete ve hizmet ürününe yapılan yüksek oranlı zamlar geri alınmadı. Ek olarak 2022 yılına girilmesi ile birlikte oklarını tekrar yukarı yöne çeviren döviz kurları ile altın fiyatları, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan hizmetlerin daha da zam almasına sebep oldu.

Ekonomi piyasalarının hareketlerinden etkilenerek bir anda 2 hatta 3 katı fiyatlandırma politikası seyretmeye başlayan sektörlerden birisi, emlak sektörü oldu. Gayrimenkul fiyatlarının hızlı yükselişi, yeni dönemde yatırım yapmak veya kendi malına sahip olmak isteyen tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı.

Tüketicilerin zorlu ekonomik şartlar karşısında mal sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kaldıklarına şahitlik eden Yapı Kredi Bankası, elinde bulunan bir icralık gayrimenkul için yeni bir ihale düzenledi. İlk etapta yüksek gelen ancak piyasanın oldukça altında olarak belirlenen icralık dükkan fiyatı, yatırımcıların dikkatlerini çekti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN GAYRİMENKO İŞ BİRLİĞİ!

Ülkemizin değerli bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, online e- ihale platformlarından Gayrimenko ile anlaşmaya vardı. Banka anlaşma sonucunda yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko iş birliği kapsamında düzenlenmiş olan ihalede, İzmir ilinin Bayraklı ilçesinin Bayraklı Mahallesi’nde bulunan 330 metrekarelik asma katlı bir dükkan fiyat teklifine açıldı.

YAPI KREDİ BANKASI GAYRİMENKO İHALESİ!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalenin başlangıç bedelini, 17 milyon TL olarak belirledi.

Exit mobile version