Ekonomiİzmir Haberleri

Yapı Kredi Bankası’ndan İzmir’de satılık dükkan ilanları: 134 metrekarelik ofis, 487 bin TL!

Yapı Kredi Bankası İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa sunduğunu belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR KONAK’TA SATILIK BÜRO İLANI!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk icralık gayrimenkul ihalesi kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinde satış gerçekleştireceğini belirtti. Satışa sunulan icralık gayrimenkulün büro niteliğini taşıdığını ifade eden banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulmuş olan icralık ofisin toplam kullanım alanı 134 metrekare olarak açıklandı. Ofisin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale kapsamında gayrimenkulün satışı için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 487 bin 500 TL olduğunu bildirdi. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların 23 bin 10 TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR BAYRAKLI’DA SATILIK İŞ YERİ!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci icralık gayrimenkul ihalesi kapsamında İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde satış gerçekleştireceğini belirtti. Satışa sunulan icralık gayrimenkulün iş yeri niteliğini taşıdığını ifade eden banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulmuş olan icralık iş yerinin toplam kullanım alanı 330 metrekare olarak açıklandı. İş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale kapsamında gayrimenkulün satışı için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 17 milyon TL olduğunu bildirdi. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların 802 bin 400 TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

YAPI KREDİ BANKASI GAYRİMENKO İHALELERİ İÇİN NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu ile yapmış olduğu anlaşma sonucunda yayınlamış olduğu ihalelere katılarak uygun fiyatlar karşılığında kendi malına sahip olmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, ilgili ihalelere katılabilmek için öncelikle Gayrimenko platformuna üye olmaları gerekmektedir.

Üyelik işlemlerinin platform yetkilileri tarafından onaylanmasından sonra sisteme giriş yaparak söz konusu icralık gayrimenkul için belirlenmiş olan hizmet bedelini yatıran 18 yaşın üzerinde olan her vatandaşı, online fiyat teklifi verebilmektedir.