EkonomiGündem

Yapı Kredi Bankası’ndan müjdelendi: 1.000 TL iade edilecek! Hemen başvurun

Yapı Kredi Bankası’ndan güzel haber geldi. Banka müşterisi olanlar için özel kampanya düzenlendi. Yapı Kredi Bankası müşterisi olup da kredi kartına başvuran 1000 TL kazanacak. Kampanya hakkında bilgiler duyuruldu. Kampanyanın 30 Eylül tarihinde biteceği bildirildi.

1.000 TL iade edilecek

Yapı Kredi Bankası müjdeledi! Bankadan alınan bilgilere göre, Yapı Kredi Mobil’den banka müşterisi olup da kredi kartına başvuru yapan kişilerin 24 saat içinde Yapı Kredi Kartı ile yapacağı uçak bileti harcamasının 1000 TL’si iade edilecek. Kampanyaya 30 Eylül tarihine kadar katılım süresi verildi.

Yapı Kredi Bankası’ndan 1000 TL uçak bileti hediye kampanyası;

Uçak bileti alacaklar için bir fırsat sunuldu. Yapı Kredi Bankası müşterisi olanlara yapacağı uçak bileti harcamasına 1.000 TL verilecek. Böylelikle 1.000 TL iade edilerek, müşteriler uçak biletini 1.000 TL ucuza almış olacak.

Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil’i indirip, “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.