Genel

Yapı Kredi Bankası’ndan önemli duyuru Adana, Adıyaman ve Afyonkarahisar’da dükkan ve konut satışları başladı! İki katlı ev 110 bin TL’ye, 35 metrekare dükkan 80 bin TL’ye düştü!

Yapı Kredi Bankası artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yeni bir hizmet sunmaya başladığını ve borçlara karşılık el koymak durumunda kalmış olduğu gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’ndan Gayrimenkul Satışı!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ve geliştirdiği avantajlı hizmetler sayesinde her daim bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başaran Yapı Kredi Bankası, son dönemlerde gelişen birçok olumsuz durum karşısında fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkullere karşın tüketicinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu gayrimenkul satış ilanları ile destekleyen banka, fiyatları piyasanın oldukça altında belirledi.

Yapı Kredi Bankası Nasıl Gayrimenkul Satışı Yapar?

Yapı Kredi Bankası gayrimenkul satışını “Intengo” ve “Gayrimenko” isimli yasal ihale platformları aracılığı ile geçekleştirmektedir. İlgili platformlardan birine üye olunması ve satılık gayrimenkullerin görüntülenmesinin ardından ihale sürecinin başlatılması gerekir. Satın alınmak istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin yatırılmasının ardından platform aracılığı ile fiyat teklifi verilebilmektedir. Banka, ihale sonunda en yüksek teklifi vermiş olan tüketici ile satış sürecini başlatmaktadır.

Satışın gerçekleşebilmesi için bankanın resmi internet sitesinde yer alan hesap numarasına en geç 7 iş günü içerisinde satış bedelinin tamamının yatırılması gerekmektedir. Aksi takdirde satış süreci, banka tarafından sonlandırılacaktır.

Yapı Kredi Bankası Satılık Gayrimenkul İlanları

Yapı Kredi Bankası, Türkiye’nin dört bir yanında gayrimenkul satışı gerçekleştirmektedir. Şu an güncel olarak Adana, Adıyaman ve Afyonkarahisar illerinde teklife açık bulunan gayrimenkuller ise şu şekildedir:

  • Adana- Seyhan 35 metrekare dükkan: 80 bin TL
  • Afyonkarahisar- Sandıklı 285 metrekare iki katlı ev ve müştemilatı: 110 bin TL
  • Adıyaman- Merkez 132 metrekare dükkan: 393 bin 750 TL
  • Adıyaman- Merkez 132 metrekare daire: 700 bin TL