Yapı Kredi Bankası’ndan Satılık: 430 Bin TL’ye Şehir Merkezinde 2+1 Apartman Dairesi!

Yapı Kredi Bankası nakit ve kredili alım kolaylığı ile uygun fiyata yeni bir satılık daire ilanı yayınlandı. İlçe merkezinde yer alan doğalgazlı bu daire, banka tarafından sadece 430 bin TL’den satışa çıkardı. Yapı Kredi Bankası’ndan satılık bu ev 107 metrekare büyüklüğünde olup, ana cadde üzerinde yer almaktadır.

Bankadan satılık bu gayrimenkul, bulunduğu konum itibariyle yakın çevresinde Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul ve Anaokulu bulunmakta olup yürüme mesafesindedir. Özel Tıp Merkezi, Devlet Hastanesi, Diş Tedavi ve Protez Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve eczane yakın konumdadır. Market imkânı mevcut olup birçok alternatif bulunmaktadır. Cami ve parkları yakın mevkidedir. Bu taşınmazın mimari yapısı ise; 2 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 hol, 1 banyo-wc ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

Yapı Kredi Bankası’ndan satışa sunulan bu evi ister 430.000 TL’ye nakit, ister bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkânından faydalanarak satın alabilirsiniz. Kredi oranlarını görüntülemek için bankanın resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu gayrimenkul açık ihale usulü ile satılmakta olup, hemen satın almak isteyenlerin minimum 3.000 TL fiyat artışı yaparak 433.000 TL’ye hemen sahip olma şansını yakalayabilirler. Satın almak veya teklifte bulunmak isteyenler için ilana ait sayfanın linki aşağıda verilmiştir.

Yapı Kredi Bankası’nın uygun fiyattan satışa sunduğu dairenin genel özellikleri açık adresi ve diğer tüm detayları aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLERİ

Bina bodrum, zemin, galeri kat, 5 normal kat ve çatı kat olmak üzere toplam 9 katlıdır. Taşınmaz arka cephede yer almaktadır. Taşınmaza toplu taşıma ve özel araç ile ulaşım kolay sağlanmaktadır. Çevresinde Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul ve Anaokulu bulunmakta olup yürüme mesafesindedir. Atasam Tıp Merkezi, Çarşamba Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve eczane yakın konumdadır.

Market imkânı mevcut olup birçok alternatif bulunmaktadır. Cami ve parkları yakın mevkidedir. Meskene ait bölücü duvarlar kaldırılarak zemin katta bulunan galerili işyerleri ile birleştirilmiştir. Taşınmazın tamamı işyeri olarak kullanılmaktadır. Taşınmazın tapudaki niteliği mesken olup fiilen kullanım dükkândır.

Adres : Sungurlu Mah. 26. Sokak, No: 4, Kat:1, BB:17 Çarşamba/Samsun

İlan Linki: https://yapikredigayrimenkul.intengo.com/gm-details.intengo?gayrimenkulId=735&cid=205116

Exit mobile version