Ekonomi

Yapı Kredi Bankası’ndan son dakika açıklaması: 15 Nisan tarihine kadar başvuran herkese faizsiz, şartsız 5 bin TL ödeme yapılacak!

Ekonomi piyasalarına yansıyan çeşitli olumsuz gelişmelerden ötürü giderek yükselen bir grafiğe sahip olan döviz kurları ve altın fiyatları, gündelik hayat içerisinde satın alınan ürünlere ve diğer hizmetlere yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan sonra sene başında artış gösteren maaşlar, anlamlılığını yitirdi. Bu noktada nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar, hiç değilse temel ihtiyaçlarını daha uygun yollar aracılığı ile karşılayabilmek adına nakit arayışına girdiler.

Son dönemlerde her kesimden vatandaşın arayış içerisinde olduğu nakit desteğine, Yapı Kredi Bankası’ndan olumlu yanıt geldi. Banka, resmi internet sitesinde ayrıntılarını paylaşmış olduğu nakit avans hizmeti ile 15 Nisan tarihine kadar başvuran herkese faizsiz kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti

Türkiye’nin en fazla müşteriye sahip olan özel bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü gündelik hayata yansıyan zam oranlarından sonra geçinmekte zorlanan vatandaşlara, nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu taksitli nakit avans hizmetine göre 15 Nisan tarihine kadar bankaya başvuran herkese, 5 bin TL’ye kadar faizsiz nakit ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL limitli taksitli nakit avans hizmetinin vade sayısı en az 5 ay, en fazla ise 12 ay olarak belirlendi. Yalnızca mobil uygulama aracılığı ile yapılan kredi kartı başvuruları için geçerli olan bu hizmet için son başvuru tarihi 15 Nisan olarak duyuruldu.

Yapı Kredi Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti Başvurusu

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, 15 Nisan tarihine kadar bankanın mobil uygulamasını indirmeleri ve üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir.