Ekonomi

Yapı Kredi Kartı olanlar dikkat: A101 Market 15 Haziran 2021’e kadar uygulayacak!

A101 Market yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan duyuruya göre, “A101.COM.TR’den yapacağınız alışverişlerde toplam 30 TL puan hediye” edilecek. İlk 150 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL, ikinci 150 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL puan hediye edilmiştir.

A101 Market yeni kampanya duyurusunda bulundu. Ekonomik ürün fırsatlarıyla tanınan dev market Yapı Kredi TLcard ile yapılacak alışverişlerde TL puan hediye edecek.

Kampanya detayları

Kampanya 1-15 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerlidir. • Kampanya’ya Bireysel ve Ticari TLcard’lar , Dijital TLcard’lar dahildir.

Kampanya kapsamında Yapı Kredi TLcard ile A101 Marketler’den tek seferde yapılacak her 150 TL ve üzeri harcamaya 15 TL, toplamda 30 TL puan verilecektir.

Kampanya sadece A101 marketlerde ve a101.com.tr’de geçerlidir. A101 Kapıda market uygulaması kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.
Aynı gün aynı üye iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya TLCARDA101 boşluk müşteri numarası yazılıp 4454’e SMS gönderilerek veya World Mobil uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılabilecektir

.
Yapı Kredi TLcard’lar ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Sanal kartla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.

World Mobil uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılabilecektir.

Müşterilerin katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet TLcard’ının olması ve harcamalarını Yapı Kredi TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.

Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 22 Haziran 2021 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık TLcard’ı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuanların son kullanma tarihi 22 Temmuz 2021’dir. Kullanılmayan Worldpuanlar 23 Temmuz 2021 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait banka kartı işlem verileriniz, 1-15 Haziran 2021 tarihleri arasında , Bankalara ait sanal ve fiziki POS’lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş (“Yapı Kredi”) tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.

Yapı Kredi ve A-101 kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanya 1-15 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya TLCARDA101 boşluk müşteri numarası yazılıp 4454’e SMS gönderilerek veya World Mobil uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılabilecektir. Yapı Kredi TLcard’lar ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında geçerli olacaktır. Sanal kartla yapılan işlemler kampanyaya dahildir. Yapı Kredi ve A-101 kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.