Yapı Kredi kartı olanlara duyuruldu: Kartınıza 150 TL tanımlanacak!

Aralık ayı itibari ile rekor seviyeleri gören döviz kurları ve altın fiyatları, o dönem içerisinde satışa sunulan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yüksek oranlı zamların yansımasına sebep olmuştu. Aralık ayının ortasında düzenlenen kabine toplantısı sonrasında açıklanan yeni ekonomi modeli ve daha öncesinde Merkez Bankası tarafından yapılan piyasa müdahaleleri ile birlikte bir gecede sert bir gerileme kaydeden ekonomi piyasaları, vatandaşları yapılan zamların geri alınacağı konusunda umutlandırdı.

Vatandaşların ürün indirimlerine karşı besledikleri umut, ocak ayının gelmesi ile birlikte yerini hayal kırıklığına bıraktı. Yeni yıla girilmesi ile birlikte dalgalı hareketler sergilemeye başlayan ekonomi piyasaları, mevcut zamların devamının gelmesine yol açtı. Ayrıca Rusya- Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte yükselen emtia varlıklarının fiyatları, gıdadan akaryakıta pek çok sektöre yeni zamların yapılmasına neden oldu.

Ekonomi piyasalarının ve Rusya- Ukrayna savaşının etkilerinden hareketle giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların market alışverişlerini tane hesabı ile yapmalarına sebep oldu. Bu dönemde temel gıda ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanan vatandaşlara, Yapı Kredi Bankası’ndan destek haberi geldi. Banka, gıda alışverişine çıkacak olan müşterilerine 150 TL’lik indirim hakkının tanımlanacağını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan alışveriş kampanyasına göre 30 Nisan tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan tüm müşterilere, ikinci alışverişlerinden itibaren geçerli olacak olan hediye paraların verileceği bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyasının Detayları

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasının detaylarına göre kampanyaya katılım sağlanmasının ardından bireysel Yapı Kredi kartları ile ikinci 200 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlara 15 TL, toplamda 150 TL hediye para ödemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası Başvurusu

Yapı Kredi Bankası’nın alışveriş kampanyasına bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı kanalı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version