Yapı Kredi kartınız varsa dikkat: Bunu yapana 400 TL yatacak!

Yapı Kredi Bankası, resmi internet sitesi üzerinden tatil planı yapacak müşterilerine güzel haberi duyurdu. Tatili daha avantajlı hale getirmek isteyen müşterilere bankanın kampanyası fırsat oldu. Yapı Kredi Bankası’nın başlattığı kampanya kapsamında, 5.000 TL ve üzeri Setur alışverişine 400 TL Worldpuan kazanılacağı belirtildi. Kampanyaya katılmak isteyenler 31 Mart’a kadar katılım sağlayabilecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

1-31 Mart 2022 tarihleri arasında Worldcard ile setur.com.tr ve Setur Mobil uygulaması üzerinden veya 444 0 738 nolu Çağrı Merkezi, Setur Şube ve Yetkili Satış Acentelerinden tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri tüm yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel, kültür turları, yurt dışı tur ve tüm yurt içi- yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 400 TL Worldpuan hediye edilecektir. Setur Seyahat Hattı üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Setur Seyahat Hattı üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir. Chippin üzerinden yapılacak olan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya vize işlemleri dahil değildir.

Yurt içi tur ve otel alımlarında 18 taksit, yurt dışı turu alımlarında 3 taksit imkânı bulunmaktadır.

Yurt içi tur ve otel alımlarında 12 taksite kadar vade farkı uygulanmayacaktır.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları, bireysel banka kartları ve Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir, Yapı Kredi ticari kredi kartları, Anadolubank kampanyaya dahil değildir.

Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir. Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır.

Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.

Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır.

Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir.

World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın “Katıl” butonuna tıklanması gerekmektedir.

Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SETUR yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir.

SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir. Kampanyada kazanılan puanlar 7 Nisan 2022 tarihinde kartlara yüklenecektir.

Puanların son kullanım tarihi 7 Mayıs 2022 olup, kullanılmayan puanlar 8 Mayıs 2022 tarihinde geri alınacaktır.
World Mobil uygulamasından kampanya katılımı yapılırsa, ayrıca SMS ile katılım yapılmasına gerek yoktur.

Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SETUR yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir.
Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SETUR yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini SMS ile 6635’e göndermeleri gerekmektedir.

SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.

Kampanyada kazanılan puanlar Setur Turizm merkez ofisleri ve yetkili satış acentelerinde de kullanılabilecektir, kazanılan puanlar www.setur.com.tr’den, Setur mobil uygulamasından ve çağrı merkezinden yapılacak rezervasyonlarda kullanılamayacaktır.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı işlem verileriniz 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında, Bankalara ait fiziki ve sanal POS’lardan toplanacaktır.

Exit mobile version