Yapı Kredi müşterisi olanlar dikkat: Banka 6 ay boyunca cep telefonu faturasını ödeyecek!

Yapı Kredi Bankası müşterisi olanlara güzel bir fırsat sunuldu. Banka, belirttiği kodla yeni müşterisi olanların 6 ay boyunca cep telefonu faturasını ödeyecek. Kampanyanın 30 Haziran’a kadar geçerlilik süresi olduğu bildirildi. Fırsatı kaçırmak istemeyenler için kampanya hakkında bilgiler verildi.

Yapı Kredi Bankası bir kampanyasıyla dikkat çekiyor. Banka, kampanyaya katılan müşterilerinin 6 ay boyunca faturasını ödeyecek. Yapı Kredi Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Yapı Kredi Mobil’den “SUPERFATURA” koduyla yeni müşteri olanların 6 ay boyunca faturasını ödeyeceği bildirildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN FATURA KAMPANYASI HAKKINDA AÇIKLAMA;

Kampanyadan 11-30 Haziran 2024 tarihleri arasında “SUPERFATURA” kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.

Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil’i indirip, “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecektir.

Kullanıcıların, Yapı Kredi müşteri olma adımında bulunan referans kodu alanına aldıkları kampanya kodunu girmeleri gerekmektedir.

KAMPANYA KODU GİRMEK ZORUNLU

Kampanya kodu girilmeden müşteri olan kişiler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra cep telefon fatura talimatı müşteri olduktan sonraki 24 saat içerisinde verilmesi gerekmektedir.
Kampanya, sadece yeni tanımlanacak fatura talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

30 HAZİRAN’A KADAR GEÇERLİ OLACAK

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11-30 Haziran 2024 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez kredi kartı ile otomatik olarak ödenmelidir.

Fatura tutarının en fazla 300 TL’si müşterinin yeni açtığı kredi kartına indirim olarak yüklenecektir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.

Kampanya başlangıcından en fazla altı ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

Kampanya döneminden en fazla altı ay öncesine kadar birinci derece yakını adına talimatlı olan fatura ödeme talimatlarının, iptal edilip tekrar talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Kampanya dahilinde sadece cep telefonu faturası talimatı ödüllendirilecektir.

Kampanya kapsamında Hızlıcep talimatları ödüllendirilmeyecektir.

Kampanyadan yararlananların, kampanya kapsamında verilecek her ayın cep telefon faturası talimatının sonraki ayın 10’una kadar müşteriye indirim yüklemesi olarak yeni açtığı kredi kartına yatırılacaktır. İndirimin karta yansıması 2 iş gününe kadar sürebilir. Talimat iptalinde karta yüklenen artı bakiye geri alınacaktır.

Ticari kredi kartları kampanyaya kapsamında değildir.

Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.

Exit mobile version