‘Yapı Kredi Pos Cepte’ ile cep telefonları POS makinesi oluyor!

‘Yapı Kredi POS Cepte’ uygulaması ile cep telefonlarınızı POS makinesi yapabilirsiniz. En yakın Yapı Kredi şubesinden ‘Yapı Kredi POS Cepte’ başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu uygulama ile Android işletim sistemli akıllı telefonlarınızla temassız özellikli banka ve kredi kartlarından Yapı Kredi güvencesi ile ödeme alabilirsiniz. Ayrıca, 350 TL üstü işlemlerde temassız ödeme limitine de takılmadan ödeme yapılabiliyor.

Yapı Kredi POS Cepte başvurunuzu size en yakın şubemizden gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra Yapı Kredi POS Cepte uygulamasını kullanmaya başlayabilmek için uygulamayı Android cep telefonunuza indirerek mevcut kurumsal internet/mobil şifreniz ile hemen giriş yapabilirsiniz.

Üstelik 350 TL üstü işlemlerde temassız ödeme limitine takılmadan kart şifresi girişi ile ödeme alabilirsiniz.

Eğer iş yeri yöneticisiyseniz, hem kendi cep telefonunuzdan ödeme alabilir hem de çalışanlarınızı yetkilendirerek onların da kendi cep telefonları ile ödeme almalarını sağlayabilirsiniz. Böylece işletme olarak cep telefonunuz dışında başka bir cihaza bağımlı kalmadan her zaman her yerden ödeme alma kolaylığından yararlanabilirsiniz.

Yapı Kredi POS Cepte PIN ile temassız ödeme limitine takılmadan ödeme alın!

Yapı Kredi POS Cepte PIN, Yapı Kredi POS Cepte ile beraber indirilmesi gereken PIN uygulamasıdır. Uygulama indirildikten sonra telefon ana ekranında gözükmez. İşlem tutarının temassız ödeme limitinin üzerinde olduğu durumlarda otomatik açılır, PIN girişi sonrası otomatik kapanır.

Yapı Kredi POS Cepte ile Neler Yapabilirsiniz?

Ürün Tanımlama

Ayarlar menüsünden satışını yaptığınız tüm ürün ve hizmetlerinizi fiyat, birim, KDV oranı gibi bilgileri ile birlikte tanımlayarak kendi ürün kataloğunuzu oluşturabilir, mağazanızı cep telefonunuza taşıyabilirsiniz.

Ödeme Alma

Yapı Kredi POS Cepte ile Android işletim sistemli akıllı telefonunuz ile temassız özellikli banka ve kredi kartlarından ödeme alabilirsiniz. Önceden tanımladığınız ürünlerin miktarını belirterek alışveriş sepeti oluşturabileceğiniz gibi herhangi bir ürün seçimi olmaksızın tahsilatını yapmak istediğiniz tutarı uygulamaya girerek ürün/hizmet satışlarınız için ödeme alabilirsiniz.

Tutar Girerek Ödeme Alma

Ödeme almak için yapmanız gereken tek şey satışını yapmak istediğiniz ürün ya da hizmetin tahsil edilecek tutarını Yapı Kredi POS Cepte uygulamasına girmek ve Ödeme Al butonuna basmaktır. Ödemeyi tamamlamak için müşterinizin temassız özellikli kartını akıllı telefonunuza yaklaştırması yeterli olacaktır.

Tanımlı Ürün Seçerek Ödeme Alma

Bu ödeme akışını kullanmak için öncelikle ürünlerinizin Yapı Kredi POS Cepte uygulamasına tanımlanmış olması gerekmektedir. Tanımlı ürünlerinizi seçebilmek için tutar girişi yapılan uygulama ekranının sağ üst köşesindeki Ürün/Kısım Seç ikonuna basmalısınız. Ürünlerinizi seçip sepete eklemek istediğiniz adet veya miktarı belirtebilirsiniz. Eklediğiniz ürünlerin miktarına göre o ürün için ne kadarlık bir toplam satış yapacağınız Yapı Kredi POS Cepte uygulaması tarafından otomatik hesaplanır. Sepeti tamamladıktan sonra Ödeme Al butonuna basıp müşterinizin temassız özellikli kartını akıllı telefonunuza yaklaştırmasını isteyerek ödemeyi tamamlayabilirsiniz.

İşlem Belgesi Gönderme

Ödeme deneyimini uçtan uca dijitalleştiren Yapı Kredi POS Cepte ile ödeme işlemi tamamlandıktan sonra işleme ait bilgileri müşterinize dijital olarak gönderebilirsiniz.

Satış İşlemlerini Takip Etme

Yapı Kredi POS Cepte ile ticari hayatınızı daha yakından takip edebilirsiniz. Yaptığınız tüm işlemleri görüntüleyip günlük, haftalık, aylık ve yıllık grafiklerle satış verilerinizi analiz edebilirsiniz. Yapı Kredi POS Cepte uygulaması ile sadece ürün satışı yapmakla kalmaz, iptal/iade gibi işlemleri de akıllı telefonunuzdan yapabilirsiniz.

Yetkilendirilecek Personeli Seçme

Yapı Kredi POS Cepte uygulamasını kullanan bir üye işyeriyseniz, mağazanız adına kimin tahsilat yapacağına da siz karar verebilirsiniz. Öncelikle, yetkilendirmek istediğiniz satış görevlilerinizin telefonlarına Yapı Kredi POS Cepte uygulamasını indirerek üyelik oluşturmaları gerekmektedir. Sonrasında, kendi uygulamanızın Ayarlar/Kullanıcı Eşleştir menüsünden sahip olduğunuz terminalleri istediğiniz satış görevlileri ile eşleştirebilirsiniz. Artık satış görevlileriniz de kendi cep telefonlarıyla mağazanız adına ödeme almaya başlayabilirler.

Exit mobile version