Ekonomi

Yapı Kredi satışa çıkardı: Çok uyguna 5+1 dubleks daire

Yapı Kredi Bankası Ankara ilinin farklı bölgelerinde bulunan 3 icralık gayrimenkul için Gayrimenko platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK 5+1 DUBLEKS DAİRE!

Yapı Kredi Bankası anlaşmaya varmış olduğu Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında daire nitelikli bir icralık gayrimenkulü fiyat teklifine açtığını bildirdi. Banka söz konusu icralık daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Gayrimenko platformu üzerinden fiyat teklifine açılmış olan ilk gayrimenkulün Ankara ilinin Keçiören ilçesinin Kuşcağız Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. 5+1 büyüklüğündeki çatı dubleksi dairenin toplam kullanım alanını 189 metrekare olarak açıklayan Yapı Kredi Bankası, daireye sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 1 milyon 500 bin TL olarak bildirdi. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncesinde 70 bin 800 TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK ÇATI DUBLEKSİ!

 Yapı Kredi Bankası anlaşmaya varmış olduğu Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında da daire nitelikli bir icralık gayrimenkulü fiyat teklifine açtığını bildirdi. Banka söz konusu icralık daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Gayrimenko platformu üzerinden fiyat teklifine açılmış olan ikinci gayrimenkulün Ankara ilinin Mamak ilçesinin Ekin Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. 6+1 büyüklüğündeki çatı dubleksi dairenin toplam kullanım alanını 173 metrekare olarak açıklayan Yapı Kredi Bankası, daireye sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 1 milyon TL olarak bildirdi. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncesinde 47 bin 200 TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden bir de dükkan ihalesi düzenlediğini duyurdu. Söz konusu icralık dükkanın Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde bulunduğunu bildiren banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Gayrimenko platformu üzerinden fiyat teklifine açılmış olan üçüncü gayrimenkulün toplam kullanım alanını 112 metrekare olarak açıklayan Yapı Kredi Bankası, dükkana sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 865 bin TL olarak bildirdi. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncesinde 40 bin 828 TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.