Yapı Kredi’den arkadaş kampanyası: Toplamda 500 TL yüklenecek!

Yapı Kredi Bankası hem mevcut müşterilerini hem de potansiyel müşterilerini yakından ilgilendiren yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Arkadaşını Davet Et Kampanyası 2022

Ülkemizin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan ve düzenlediği avantajlı kredi kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, bu kez de yeni bir kart kampanyası ile gündeme gelmeyi başardı. Banka, World kart kullanıcıları ve arkadaşları için özel bir kampanya geliştirdiğini açıkladı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanya, “arkadaşını davet et” ismi ile tanıtıldı. Banka, hali hazırda World kart kullanıcısı olan müşterilerinin yakınlarını bankaya davet etmeleri durumunda 25 TL, toplamda ise 250 TL para puan ödülü vereceğini bildirdi. Ayrıca arkadaşının daveti ile bankaya dahil olan yakınlara da 250 TL para ödülü verileceği bildirildi.

Yapı Kredi Bankası Arkadaşını Davet Et Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenmiş olan arkadaşını davet et kampanyasının ayrıntılarına göre söz konusu kampanyanın yalnızca bireysel kart kullanıcıları için geçerli olduğu bildirildi. Arkadaşın davet edilmesi durumunda kazanılacak olan hediye paraların aynı gün hesaplara aktarıldığını bildiren banka, hediye paraların kampanya bitiş tarihi olan 17 Temmuz’dan bir ay sonrasında kullanılmış olması gerektiğini, kullanılmayan paraların ise hesaptan geri alınacağını belirtti.

Yapı Kredi Bankası Arkadaşını Davet Et Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan arkadaşını davet et kampanyasından fayda sağlanabilmesi için banka bünyesine dahil edilmek istenen yakına bir davet kodu gönderilmesi ve ilgili kişinin o kod aracılığı ile banka üyelik işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Söz konusu davet kodu ise World Mobil- Profilim- Davetlerim- Arkadaşımı Davet Et adımlarını izleyerek oluşturulmaktadır.

Exit mobile version