Ekonomi

Yapı Kredi’den hemen başvurana 20 Bin TL FAİZSİZ kredi!

Milyonlarca liralık dev ekonomi hacmi ile Türkiye’nin 81 ilindeki her bir vatandaşa hizmet veren Yapı Kredi Bankası enflasyona kafa tutuyor. İhtiyacı olanın cebine toplam 20 Bin TL yüzde sıfır faizsiz nakit avans ödemesi yapıyor.

Yapı Kredi’den hemen başvurana 20 Bin TL FAİZSİZ kredi!- Yapı Kredi hem resmi web adresi üzerinden hem de kredi çekme siteleri üzerinden başvuru yapan herkese 15 Bin TL Nakit avans ile birlikte 5 Bin TL ek nakit avans vererek toplamda 20 Bin TL’lik faizsiz ödeme yapacağını açıkladı. Milyonların cebine can suyu olacak ödemenin detayları belli oldu.

BAŞVURU ŞARTLARI VE KOŞULLARI

Yapı Kredi’nin faizsiz toplam 20 Bin TL’lik nakit avansına sahip olmak isteyen vatandaşlar için ilk koşul daha önce Yapı Kredili olmamak yer alıyor. Yani ilk kez Yapı Kredili olacak müşteriler bu fırsattan faydalanabilecekler. Peki nasıl başvuru yapılacak? İşte yanıtı…

Başvuru yapmak isteyen vatandaşların  Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek Yapı Kredili olmaları ve daha sonra Yapı Kredi Mobil üzerinden Chippin’e üye olmaları gerekiyor. İlk Mobil uygulama indirerek üye olanlara 15 Bin TL Chippin’e üye olunması ile birlikte de 5 Bin TL’lik nakit avans sağlanıyor.

SON GÜN BELLİ OLDU ACELE EDİN!

20 Bin TL’lik nakit avanstan faydalanmak isteyen vatandaşlar için kampanya süresi 31 Ekim 2023 Salı günü olarak belirtildi. 31 Ekim tarihine kadar Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterisi olduktan sonraki 7 gün içerisinde 15 Bin TL’lik faizsiz nakit avans ve Yapı Kredi Mobil uygulaması içinden Chippin’e üye olunması halinde ek 5.000 TL, toplamda 20.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kullanabilir hale gelecek.

FAİZSİZ 20 BİN TL’NİN VADESİ İSE 6 AY OLACAK

Bankanın resmi web adresi üzerinden yaptığı açıklamada, ‘ Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 20.000 TL’dir ve sadece 6 ay vade için geçerlidir.’ ifadeleri kullanıldı. Toplam aylık geri ödeme ise 3 Bin 333 TL olarak hesaplanıyor. Vatandaşların fırsattan faydalanabilmeleri için bugün dahil olmak üzere tüm Ekim ayı işlem yapmaları şart.