Yapıkredi Bankası duyurusunu yaptı: SSSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin hesaplarına, geri ödemesiz 2 bin 750 TL yatmaya başladı!

3 yıllık promosyon ödemesi süresinin sonlanmasının ardından, bankalar kolları sıvadı. Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, yeni dönemin promosyon ödeme kampanyalarını açıkladı. Promosyon ödeme kampanyalarını açıklayan bankalar arasında en dikkat çekeni de Yapıkredi Bankası oldu. Banka, 31 Mart’a kadar emekli maaşı hesabının 3 yıl boyunca kendi bünyesinde kalacağını taahhüt eden yeni emekli müşterilerine, 2 bin 750 TL’ye kadar nakit ödeme yapılacağını ilan etti.

Yapıkredi Bankası Emekli Promosyon Ödemesi 2022

Özel banka statüsünde hizmet veren bankalardan biri olan Yapıkredi Bankası hem kendi emekli müşteri satısını arttırmak hem de giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın emekli müşterilerine destek olmak amacı ile yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Promosyon kampanyası olarak bilinen bu kampanya sonucunda emekli vatandaşların maaşlarına göre değişiklik gösteren ödeme miktarları şu şekilde belirlendi:

Promosyon Ödemesine Ek Ödeme Kampanyası

Yapıkredi Bankası, promosyon ödemesine ek bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan kampanya haberine göre emekli maaşı hesabını taşıdıktan sonra bankadan kredi kartı ya da banka kartı alan ve 3 aylık süre içerisinde harcama yapmayan müşterilere, ilk 500 TL’lik harcamaları karşılığında 150 TL hediye para yüklemesi yapılacak.

Otomatik Fatura Ödeme Talimatına Bir Hediye Daha!

Yapıkredi Bankası, yeni emekli müşterilerinin bankaya en az iki otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda, maaş skalasına bakılmaksızın ek olarak 100 TL daha ödeme yapacağını duyurdu.

Exit mobile version