Yapıkredi Bankası mart ayı taşıt kredisi kampanyalarını yayınladı! Yüzde 0,10 faiz oranı ile Honda marka, yüzde 1,49 faiz oranı ile KIA marka araç satın alabilirsiniz!

Son zamanlarda arka arkaya gelen araç zamlarından sonra, araç sahibi olmak isteyen vatandalar nakit desteği alternatiflerini araştırmaya başladılar. Bu noktada vatandaşların yüzünü güldürecek olan haber, Yapıkredi Bankası’ndan geldi. Banka hem sıfır kilometre araçlarda hem de 10 yaşına kadar olan ikinci el araç modellerinde geçerli olmak üzere mart ayı taşıt kredisi kampanyalarını yayınladı. Yapıkredi Bankası tüm taşıt kredisi kampanyalarına ek olarak, Koç Finans kapsamında Honda ve KIA modellerinde dev fırsatlar sunduğunu da açıkladı.

Yapıkredi Bankası Mart Ayı Araç Kredisi Kampanyası

Her dönem geliştirdiği kampanyalar ile bankacılık sektöründe öne çıkmayı başaran özel bankalardan biri olan Yapıkredi Bankası, mart ayında araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için taşıt kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan kredi kampanyası haberine göre araç satın almak için 200 bin TL’lik nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara, 48 ay vadeli kredi imkânı sunulacağı bildirildi. Söz konusu Yapıkredi Bankası kredi kampanyası için faiz oranı yüzde 1,99 olarak belirlendi.

KIA Modellerinde Kaçırılmayacak Kredi Fırsatı!

Yapıkredi Bankası, KIA marka araç satın almak isteyen vatandaşlar için Koç Finans iş birliğinde yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Buna göre KIA’nın Rio, Ceed ve Stonic modellerinden birini satın almak isteyen vatandaşlara 12 ay vade ile yüzde 1,49 faiz oranlı 200 bin TL nakit desteği sağlanacak.

Honda Marka Araçlarda Koç Finans Fırsatı!

Yapıkredi Bankası- Koç Finans iş birliğinde geliştirilmiş olan mart ayı Honda kampanyasına göre Civic Sedan Premium ECO modellerinden birini satın almak isteyen vatandaşlara, 15 ay vade ile yüzde 0,10 faiz oranlı 110 bin TL nakit desteği sağlanacak.

Exit mobile version