Ekonomi

Yapıkredi Bankası’ndan cepleri şenlendirecek nakit desteği kampanyası! Bankayı arayın, 5 bin TL anında hesabınıza yatsın! Yapıkredi kampanyaları

Sene başından beri farklı kategoriler altında düzenlemiş olduğu kampanyalar ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran bankalardan biri olan Yapıkredi Bankası, yeni dönemde hem ekonomik alanda hem de siyasi alanda yaşanan gelişmelerden ötürü pahalılaşan hayat şartlarına karşı nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için yepyeni bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili şartları sağlayan her vatandaşa saniyeler içerisinde 5 bin TL üst limitli nakit ödeme yapılacağını bildirdi.

Yapıkredi Bankası Nakit Desteği Hizmeti 2022

Özel banka statüsünde hizmet veren bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Yapıkredi Bankası, sene başında düzenlemiş olduğu emekli kampanyaları ile bankacılık sektörü içerisinde bir adım öne çıkmayı başarmıştı. Banka, son olarak gündelik ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile nakit desteğine ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kampanya daha geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Yapıkredi Bankasının resmi internet sitesinde yayınlanmış olan nakit desteği kampanyasına göre müşterilere, 12 ay vade sınırlı 5 bin TL üst limitli taksitli nakit avans hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Yapıkredi Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

Yapıkredi Bankası yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için 5 bin TL üst limitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 5 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 1,80
  • Vade sayısı: 12
  • Aylık taksit: 477,46 TL

Yapıkredi Bankası Taksitli Avans Başvurusu

Yapıkredi Bankasının taksitli avans hizmeti aracılığı ile 5 bin TL nakit desteği almak isteyen vatandaşlar, söz konusu hizmet taleplerini 444 0 444 numaralı banka telefonu, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı, banka ATM’leri ya da banka şubeleri aracılığı ile iletebilirler.