Yapılan Tüm Uyarılara Rağmen Bildiğini Okumaya Devam Etti! Survivor’da Sular Durulacak Gibi Gözükmüyor! Son Haftaya Acun Medya ve Nagihan’ın Tartışması Damga Vurdu!

Zorlu parkurlarda yarışmacıların gösterdiği üstün performanslar kadar yaşanan tartışmalarla da gündemdeki yerini koruyan Survivor, geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışma ile en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Acun Medya yetkilileri ile yarışmacılardan Nagihan arasında yaşanan gerginlik, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Detaylar haberimizde…

Ekranların en uzun soluklu yapımlarının başında gelen Survivor, gündemden düşecek gibi gözükmüyor. Yarışmada son düzlüğe girilmesi ile birlikte gerilim tırmanmaya devam ediyor. Yarışmacıların performansları kadar yaşanan tartışmalar da çok konuşuluyor.

Nagihan’a Sık Sık Uyarılar Yapıldı

Geçtiğimiz gün ekranlara gelen bölüme yarışmacıların performansından çok Nagihan’ın Acun Medya yetkilileri ile girdiği tartışma konuşulmuştu. Rakip iki takımın yarıştığı sırada, Nagihan, takım arkadaşlarına taktikler veriyordu. Acun Medya yetkilileri Nagihan’ı taktik vermemesi yönünde sık sık uyardı.

Dokunulmazlık yarışmasının final etabı, eşi benzeri görülmemiş bir mücadeleye ev sahipliği yaptı. Nagihan’ın takım arkadaşlarına taktik vermesi Acun Medya yetkilileri tarafından sıklık ile uyarılmasına neden oldu. Yarışma tamamlanınca Nagihan, yetkililere bir açıklama yaptı. Kendini yarışmanın atmosferine kaptırdığını ve yapılan hiçbir uyarıyı duymadığını söyledi.

Hararetli Tartışma 5 Dakika Sürdü

Nagihan’ın bu açıklamalarına Acun Medya yetkililerinin cevabı gecikmedi. Nagihan ise verilen cevap sonrasında küplere bindi. Takım arkadaşlarının Nagihan’a verdiği destek, başarılı yarışmacının bir nebze sakinleşmesini sağladı. Nagihan, hiçbir yarışmacının bu şekilde uyarılmadığını söyledi. İki tarafın tartışması beş dakikadan fazla sürdü.

Resmi Açıklama Bekleniyor!

Yapılan tüm uyarılara rağmen takım arkadaşlarına taktik vermeye devam eden Nagihan, yetkililer tarafından sert bir uyarı aldı. Nagihan’ın aldığı uyarılar sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Yarışmacının hayranları Acun Medya’ya ateş püskürdü.

Nagihan’ın hayranlarının bu denli isyanı sonrasında, Acun Medya’nın resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Exit mobile version