Yaprak Dökümü’nün Ayşe’si kimdir ve şimdi ne yapıyor?

Kanal D ekranlarının efsane dizisi yaprak dökümü öğle saatlerinde yeniden yayınlanıyor. Diziyi yıllar sonra tekrar izleyen seyirciler ise minik Ayşe’nin şimdi ne yaptığını ve kim olduğunu merak ediyorlar. Peki, Yaprak Dökümü‘nün Ayşe’si kimdir ve şimdi ne yapıyor?

Reşat Nuri Gültekin’in ölümsüz eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisi yıllar sonra tekrar yayınlanıyor. İlk kez 2006 yılında yayınlanan dizi 2020’de yeniden seyirciler tarafından ilgi görüyor. O zamanlar küçük olan Ayşe’nin ise şimdi ne yaptığı merak ediliyor. Peki, Yaprak Dökümü’nün Ayşe’si kimdir? Küçük Ayşe şimdi ne yapıyor?

 

Yaprak Dökümü’nün Ayşe’si kimdir?

Yaprak Dökümü’nün Ayşe’si Şebnem Ceceli 2001 yılında dünyaya gelmiştir. Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimi alan oyuncu Algida Max ve Wings reklamlarında oynamıştır. Şebnem Ceceli hukuk fakültesinde öğrenim görmektedir.

Geçtiğimiz yıl Şebnem Ceceli ile beraber fotoğrafını paylaşan Bennu Yıldırımlar, “Uzun bir aradan sonra, Yaprak Dökümü’nde en küçük kız kardeşimiz Ayşe’yi oynayan Şebnem Ceceli’yle buluştuk. O artık Hukuk fakültesi öğrencisi. Gurur duydum. Yolu açık olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Exit mobile version