Yaptığı doğum günü partisi tepki çekmişti! Abisi koronavirüsten öldü

Koronavirüse rağmen yaptığı doğum günü partisi tepkiye neden olan sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın’ın abisi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Taşkın, “abisinin o gün koronavirüse yakalandığı” iddiasına yanıt verdi. 28 yaşındaki fenomen, o iddiaları yalanlayarak açıklamalarda bulundu.

Instagram hesabından paylaşım yapan Taşkın, şu ifadeleri kullandı:

“Göz önünde ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir genç kız olmanın zorluklarını zaman zaman çok ağır ve asılsız haberlerle ödediğim doğrudur. Ailecek kenetlendiğimiz bu dönemde acı kaybımız üzerinden yapılan asılsız haberlere itibar edilmemesi ve acımıza saygı duyulmasını önemle rica ederim. Ailem adına bu açıklamayı yapmak zorundayım ve onları korumaya sonsuza kadar devam edeceğim.”

 

Abisiyle birlikle çekildiği fotoğrafı paylaşan genç model, acı haberi şöyle duyurmuştu:

“Ahh kalbim acıyor inanmak istemiyorum gittiğine canim abim. Bizi bırakıp nasıl gittin biz şimdi sensiz nasıl yapacağız, nasıl yaşayacağız? Çok gençtin çok, şehit oldun. Seni çok özledim abicim nasıl geçecek bu acı nasıl paramparçayım. Seni çok seviyorum biz de geleceğiz yanına o günü bekliyorum. Mekanın cennet olsun canım abim. Lütfen abimin ruhuna fatiha okur musunuz ismi Murat Baran.”

 

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

Cansu Taşkın ve arkadaşları, koronavirüs salgınına rağmen geçtiğimiz ay evde doğum günü partisi yapmıştı. Çok sayıda davetlinin katıldığı partiden görüntüler tepki çekmişti.

Exit mobile version