Yaptığı Paylaşımlar ile Yürek Hoplatan Eski Türkiye Güzelinden İlişki İtirafı!

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin, yaptığı paylaşımlar ile takipçilerinin beğenilerini topluyor. Geçtiğimiz günlerde açıklamalar Şevval Şahin, çok konuşulacak bir ilişki itirafına imzasını attı.

Yeğeni ile Vakit Geçirdi

Son zamanlarda magazin gündeminin ana maddelerinden biri haline gelen eski Türkiye Güzeli, en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Şevval Şahin, gözde tatil beldesi Bodrum’da yer alan bir otelin iskelesinde pozlar vermişti. Yeğeni Eva Mira ile sıkça vakit geçiren güzel manken, bir saniye olsun yeğenini kucağından indirmemiş ve yeğenini havaya atarak eğlenceli vakir geçirmişlerdi.

Güzel Fiziği ile Dikkatleri Üzerinde Topladı

Annesinin kucağında ilk defa su ile tanışan Eva Mira’nın fotoğraflarını çeken Şahin, daha sonra denize girmiş ve bunaltıcı sıcak havaya karşı serin sulardan medet ummuştu. Doğal halleri ile suda vakit geçiren Şevval Şahin’in keyifli vakit geçirdiği her halinden belli oluyordu. Beyaz bir bikini tercih eden Şevval Şahin, formda fiziği ile tüm dikkatleri çekti.

Geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de magazin muhabirlerinin objektiflerine takılan güzel manken, ablası ve yeğeni ile alışveriş yaparken görüntülendi. Birtakım işleri için İstanbul’a geldiğini ifade eden Şevval Şahin, kısa bir süre sonra sunuculuğa başlayabileceğini ancak daha tarihin net olarak belli olmadığını dile getirdi.

Marcus ile Kesin Olarak Ayrıldı

Bir küsüp bir barıştığı yazılım mühendisi olan Yiğit Marcus Aral ile ilişkisini artık tamamen noktaladığının altını çizen Şevval Şahin, dört aydır hayatında kimsenin olmadığını ve bir süre daha böyle devam etmesini canı gönülden istediğini ifade etti. Ayrıca şu an kalbinde kimsenin olmadığını da ekledi.

Exit mobile version