Yargı dizisi 6. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm bomba gibi geliyor!

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde heyecan dorukta. Dizinin son bölümünde, Engin, Ceylin ve Ilgaz’ın katili bulmak için planladığı tuzağa düşmüştü. Peki, yeni bölümde neler olacak? Yargı dizisinin 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar…

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin rol aldığı Yargı dizisi birçok kişinin beğenisini kazandı. Bu nedenle diziyi izleyenler yeni bölümde neler yaşanacağını internet sayfaları üzerinden araştırıyorlar.

Yargı dizisi 5. Bölüm

Ceylin, babası Zafer tarafından evden atıldıktan sonra yolundan dönmez ve katili aramaya devam eder. Ilgaz ile birlikte yeni olayların içinde bulur kendisini. İnci’nin küpesinin Yektalarda çıkması gözleri oraya çevirir. Ilgaz, Yekta’nın oğlu ve Ilgaz’ın iş arkadaşı Engin’den şüphelenir. Ceylin’e göre Engin’den şüphelenmesi yanlıştır. Ilgaz, Ceylin’e bir fikir atarak savını gerçekleştirmeyi önerir. Bir tuzak kurarak katili yakalamayı planlar. Tuzak kurulur ve Ilgaz ile Ceylin beklemeye başlar.

Bu sırada cezaevindeki Çınar kötü bir olay yaşar. Babası Metin’in içeri attığı bir suçlu intikam duygularıyla onu gözlemektedir. Fırsatını bulduğunda Çınar’a saldırır. Çınar, ilk hamleyi savuşturur. Boğuşmadan galip çıkar; fakat, adam yanında getirdiği delici aleti Çınar’a saplamayı başarır. Ilgaz ve Metin olayı öğrendiklerinde şoke olurlar. Soluğu hemen cezaevinde alırlar.

Yargı 6. Bölüm Fragmanı yayında!

Ilgaz’ın katilin ortaya çıkması için kurduğu plan işler ve Engin, tuzağa düşen isim olur. İnci’nin katilinin Engin olduğunu öğrenen Ceylin’i artık kimse tutamaz. Ceylin, Engin’e karşı yaptığı hamlede ise nezarete atılır.

Exit mobile version