Yargı dizisine 2 isim daha dahil oldu! Oynacakları karakterler belli oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi yeni sezonda kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisine son olarak 2 ünlü ismin daha girdiği açıklandı. Yargı dizisine Seda Türkmen ve Özlem Türay’ın dahil olduğu öğrenilirken hayat verecekleri karakterler ise belli oldu.

2 ÜNLÜ İSİM KADROYA DAHİL OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ali Bilgin’in yönettiği, Sema Ergenekon’un ise yazdığı Ay Yapım imzalı dizin Uğur Aslan’ın oynadığı Eren komiserin sevgilisi Dilek ve ablası Filiz hikayeye geliyor. Dilek rolünü Seda Türkmen, abla Filiz rolünü ise Özlem Türay canlandıracak.

Türay, geçtiğimiz günlerde yine Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı ile görüşmüş ancak kadroya dahil olmamıştı. Öte yandan ödüllü oyuncu Ferit Kaya da Yargı’nın kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide “Can” rolünü oynayacak. Diziye daha yeni ismin katılıp katılmayacağı ise bilinmiyor.

YARGI DİZİSİNDE NE ANLATILIYOR?

Yargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır.

Ilgaz dürüstlük, onur, saygı gibi bütün ilkeleri babasından öğrenmiş ve benimsemiştir. Ceylin ise gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda mesleğini kendi kurallarına göre yapan, sınır tanımayan bir avukattır. Ceylin ve Ilgaz, bu yüzden büyük bir çatışma yaşar, karşı karşıya kalırlar. Kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.

Exit mobile version