Yarın 1.450 kişinin adı kurada çıkacak: TOKİ evleri için başvuruda bulunan vatandaşlar dikkat!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ konutları için başvuruda bulundular. TOKİ konutlarına başvuruda bulunan vatandaşlara ise sosyal medya üzerinden yeni bir duyuru yapıldı.

TOKİ, yarın kura çekiminin yapılacağı illeri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Antalya’da 650 konut, Yalova’da 800 konut olmak üzere, yarın 1.450 kişi ev sahibi olma hayaline bir adım daha yaklaşacak.

TOKİ kura çekimi için yaptığı açıklamada şu ifadeyi kullandı:

Yarın kuralar Yalova ve Antalya illerimizde…

Bütün kuralar http://toki.tv adresinden ve YouTube hesabımızdan canlı yayınlanacak.

22 Ocak 2023 kura çekimi

Antalya 650 Konut
Akseki 150, Demre 200, Finike 100, İbradı 100, Korkuteli 100
Yalova 800 Konut
Altınova 600 Merkez 740

TOKİ konutlarına başvuranlara uyarı yapıldı

Öte yandan TOKİ konutları için başvuru yapan vatandaşlara uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda, satışa sunulan konutların başvuru toplama, sözleşme imzalama, devir, teslim, tapu vb. işlemlerinin tamamı T. Halk Bankası ve T.C. Ziraat Bankası’nın yetkili Şubeleri aracılığı ile yapılmakta başka bir banka şubesi ve/veya şahıs hesapları üzerinden işlem yapılmadığı belirtildi. Ayrıca, herhangi bir kooperatif veya dernek vasıtasıyla bir talep ya da ön talep ya da kapora vb. alınarak işlem yapılmadığı hatırlatıldı.

Vatandaşlara telefonla veya şahsen ulaşarak kuralarda öncelik sağlayacaklarını vadeden, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar etmemesi konusunda uyarı yapıldı.

Exit mobile version