Yarın 23:59’a kadar başvurun! Tamamen faizsiz 20.000 TL veriliyor

Garanti BBVA, temmuz ayı boyunca yeni müşterilerine yönelik cazip bir faizsiz kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Garanti BBVA’nın dijital kanallarını kullanarak yeni müşteri olan bireyler ve şahıs firmaları, 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatından yararlanabilecekleri belirtilerek kampanyanın detayları da duyuruldu.

Konu ile ilgili olarak Garanti BBVA’nın sunduğu bu faizsiz kredi kampanyası, 1 Temmuz ile 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacağı ifade edilerek kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını tamamlamaları gerektiği ve müşteri olduktan sonra ise, 5 gün içinde kredi başvurusunda bulunarak bu fırsattan faydalanabilecekleri bildirildi.

NASIL YARARLANILIR?

Ayrıca kampanya yalnızca dijital kanallar üzerinden yapılan başvurular için geçerli olduğu belirtilen duyuruda şube üzerinden yapılan başvurular kampanya kapsamının dışında tutulacağı ve faizsiz kredi fırsatından yararlanabilmek için başvuru sahiplerinin gerçek kişi veya şahıs firması olmaları gerektiği bildirildi. Bu konu hakkında yapılan duyurunun devamında kredi miktarı minimum 1.000 TL, maksimum 20.000 TL olarak belirlenmiş olup, vadesi ise 6 ay olarak düzenlendiği ve daha önce Garanti BBVA müşterisi olan kişiler ise bu kampanyadan yararlanamayacakları vurgulandı.

BÜYÜK FIRSAT SUNULDU

Garanti BBVA’nın sunduğu faizsiz kredi kampanyası, hem bireysel hem de küçük ölçekli işletmeler için büyük bir fırsat sunuyor. Faizsiz kredi ile belirli bir mali yükten kaçınılması, finansal planlamalarda esneklik sağlanması hedeflenirken Temmuz ayı boyunca geçerli olacak bu özel kampanya, yeni müşteri olanlar için cazip bir finansman seçeneği sunduğu aktarıldı.

Exit mobile version