Yarın başlıyor, Salı günleri ücretsiz oldu: İzmirim Kartı olanlar dikkat!

Yarın İzmir’de başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi duyurdu. Bundan sonra her Salı ücretsiz olarak uygulanacak. Uygulama yaz boyunca devam edecek. İzmirim Kartı bulunan engelli vatandaşlar ve refakatçileri gemi turlarına katılabilecek.

İzmir’de engelli vatandaşlar için ücretsiz gemi turları düzenlenecek. Konu hakkında İzmir Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, her hafta salı günleri Konak – Güzelbahçe – Mordoğan – Foça gemi turu yapılacağı bildirildi. Yapılacak turlara, İzmirim Kartı olan engelli vatandaşlar ve Refakatçi İzmirim Kartı bulunan bir refakatçileri ücretsiz katılabilecekler.

Konak’tan kalkacak gemi, sırasıyla Güzelbahçe ve Mordoğan iskelelerine uğrayıp Foça’ya varacak. Günü Foça’da geçirecek engelli vatandaşlar ve refakatçileri, akşam üstü aynı güzergâhla geri dönecek. Salı günleri Konak’tan 08.00’de kalkacak gemi, 08.45’te Güzelbahçe’den ve 09.45’te Mordoğan’dan hareket edecek; 10.30’da Foça’ya varacak.

En az bir gün önce arayın

Gemi kapasitesi 300 kişi olduğu için seferden en az bir gün önce aranması gerekiyor.

Tura katılmak için rezervasyon yaptırın

Tura katılmak isteyen engelli vatandaşlar ve refakatçileri 0232 320 00 35 (Dahili 102-103) numaralı telefonu arayıp, biniş yapacakları iskeleyi bildirerek rezervasyon yaptırabilir.

Exit mobile version