Yarın bu illerde yaşayanlar dikkatli olsun: Kuvvetli geliyor! Kritik açıklama yapıldı

Meteoroloji’den uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, yarın sabah saatlerinden itibaren birçok ilde fırtına bekleniyor. Yapılan açıklamada, il il uyarıda bulunuldu. Fırtınanın etkili olacağı illerde ağaç devrilmesi, soba zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

FIRTINA UYARISI

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından önemli bir uyarı yapıldı. Marmara Bölgesi’nde fırtına bekleniyor. Yapılan açıklamada, rüzgarın, yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde, (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-75 km/sa), bölgenin batısında ( Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile İstanbul’un batı kesimlerinde ) ise yer yer kuvvetli fırtına (70-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiği duyuruldu.

Yetkililer, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Exit mobile version