Yarın tüm gün ücretsiz olacak: Duyuru yapıldı!

Yarın tüm gün ücretsiz olacağı duyuruldu. İzmir, İstanbul ve Ankara’da yarın toplu ulaşım ücretsiz olacak. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz hizmet verecek.

Yarın için İzmir, İstanbul ve Ankara’da yaşayanları yakından ilgilendiren bir karar duyuruldu. Buna göre, yarın bazı toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Bu kapsamda, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, Başkentray ve İZBAN’a ücret verilmeyecek.

Toplu ulaşımda alınan karar duyuruldu. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda bazı toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Alınan karara göre, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak. Karar, Resmi Gazete’de yayımladı.

YARIN ÜCRETSİZ OLACAK

Buna göre, vatandaşlar, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla 1 Mayıs Pazartesi ile Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Cuma günleri saat 00.00’dan 24.00’e kadar, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferlerinden ücretsiz faydalanacak.

Exit mobile version