EkonomiGündem

Yarından itibaren BİM’e giden kapacak: 5 kilosu 37,25 TL’ye satılacak!

Çok sayıda kişinin merakla indirimleri takip ettiği BİM 18 Mart BİM aktüel ürünler kataloğunda; çatal kaşık bıçak takımı, karnıyarık tenceresi, çelik çaydanlık, android tv, dik durabilen süpürge, canlı yayın seti, erkek bakım seti, 3 katlı ayakkabılık, çelik termos, nevresim takımı ve pek çok indirimli ürün satışa sunulacak. İşte, 18 Mart BİM indirimli ürünler listesi…

Yeni haftanın ilk kataloğu BİM tarafından yayınlandı. 18 Mart BİM aktüel ürünler kataloğunda; çatal kaşık bıçak takımı, karnıyarık tenceresi, çelik çaydanlık, android tv, dik durabilen süpürge, canlı yayın seti, erkek bakım seti, 3 katlı ayakkabılık, çelik termos, nevresim takımı ve pek çok indirimli ürün satışa sunulacak. İşte, 18 Mart BİM indirimli ürünler listesi…

İlk sayfada 30 parça çatal bıçak kaşık takımı, karnıyarık tenceresi, kızartma tavası, bıçak çeşitleri, derin çelik tencere, granit tencere ve kesme görünümlü cam sunumluk yer alıyor.

Smart uydulu led TV, dik durabilen süpürge, mobil canlı yayın seti, klavye, gaming kulaklık, modern ayakkabılık ve erkek bakım seti gibi ürünler yer alıyor.

Ahşap tepsili kupa ve demlik seti, iki katlı kurabiyelik, wok tava, bambu mutfak gereçleri, kettle, şarjlı damacana su pompası, oyuncak ütü seti ve oyuncak basket potası seti gibi ürünler yer alıyor.

Son sayfada nevresim takımı, post halı, yatak alezi, yastık seti ve kurutmalık gibi ürünler yer alıyor.