EkonomiKamu

Yarından itibaren kasap, manav, peynir alışverişi yapacaklar dikkat: 120 TL verilecek!

Vakıfbank internet sitesi üzerinden 31 Temmuz tarihine kadar açıklamada bulundu. Vakıfbank’tan alınan bilgilere göre 31 Temmuz’a kadar geçerli gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizden sonra, her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplam 120 TL Worldpuan hediye edileceğini duyurdu.

DUYURU YAPILDI

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 120 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, taksitli işlemler, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 8 Ağustos 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır.

Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Ağustos 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Ağustos 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.