Yarından itibaren yasak olacak: Duyuru yapıldı! 3 gün boyunca uygulanacak

İlde yasak kararı alındı. Valilik tarafından alınan yasak kararına ilişkin detaylı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, kentte 3 gün boyunca yasak olacak. Yasak kararı yarından itibaren geçerli olacak.

YASAK OLACAK

Şırnak Valiliği tarafından yasak kararı açıklandı. Valilik, kentte 3 gün boyunca yürüyüş, gösteri ve açık hava toplantılarının yasaklandığını bildirdi. Yapılan duyuruya göre, yasak kararı 19 Şubat yarından itibaren uygulanmaya başlayacak.

Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi;

“Belirtilen amaçlar doğrultusunda yapılması muhtemel her türlü açık yer toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, toplu olarak karşılama ve uğurlama merasimleri, kurum ve kuruluşların kendi binası dışında yapacakları basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma, kitlesel cenaze merasimi, anma töreni, şenlik, konser, eğlence, oyun temsili, gösteri türdeki tüm eylem ve etkinlikler, ses yayın araçlarıyla yapılabilecek her türlü sesli ve görsel faaliyetler, dilek feneri, balon uçurtmak, drone, paramotor gibi her türlü hava faaliyetleri ile ticari kimliği bulunan özel hukuk tüzel kişilerinin ticari faaliyetleri hariç olmak üzere, el ilanı, sticker, broşür dağıtılması, afiş ve pankart asılması gibi etkinlikler tüm il sınırları içerisinde 19 Şubat 2024 günü saat 00:01’den 21 Şubat 2024 günü saat 23:59’a kadar 3 gün süreyle yasaklanmıştır.”

Exit mobile version