EkonomiGündem

Yaşadığı ev adresine elektrik ve doğalgaz faturası gelen vatandaşlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Faturası ev adresine gelen vatandaşlara özel bir açıklama yapıldı. Yapı Kredi Bankası, resmi sitesi üzerinden yaptığı kampanya duyurusunda otomatik fatura talimatı kampanyasına ilişkin detayları bildirdi. Kampanyaya katılan her müşteriye 150 TL verilecek. Faturasını otomatik ödeme talimatına vermek isteyenler 150 TL kazanacak.

Otomatik ödeme talimatı kampanyası kapsamında 150 TL kazanılacak. Yapı Kredi Bankası’ndan alınan bilgilere göre, 3 yeni fatura ödeme ya da HGS talimatı için 100 TL verilecek. Öte yandan kredi kartından verilen 3 yeni talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan kazanılacak. 10 Ocak tarihine kadar geçerli olacak olan fatura kampanyasının tüm detayları belli oldu.

KAMPANYA AÇIKLAMASI VE DETAYLARI;

11 Aralık 2022 – 10 Ocak 2023 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri 3 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.
Kampanya kapsamında kredi kartlarınızdan vereceğiniz 3 yeni otomatik ödeme talimatı için toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacaktır.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Aralık 2022 -10 Şubat 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Şubat 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.