Magazin

Yasak Elma dizisinde kim ayrılıyor? Ender mi, Şahika mı?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma‘da şok ayrılık. Fox Tv’nin iddialı yapımlarından Yasak Elma’dan, sevenlerini üzecek bir haber geldi. Yasak Elmanın yayınlanan son fragmanda Cansu karakterinin silahla yalıyı basması sonrası kimin vurulacağı merak konusu olmuştu. Sevilen başrollerden Ender veya Şahika’nın diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Entrikalı sahneleri ve fenomen olan karakterleriyle iyi bir çıkış yakalayan Yasak Elma dizisinden, başrol oyuncularından birinin ayrılık iddiası gündeme bomba gibi düştü.

ENDER M, ŞAHİKA MI? YASAK ELMA’DAN KİM AYRILIYOR?

Yasak Elma’da sevilen başrollerden biri veda edecek.

Başrolleri Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cevadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Yasak Elma’da ortaya atılan ayrılık iddiası yapım şirketi ve kanal tarafından doğrulanmadı.

Diziden ayrılması beklenen isimlerin Ender veya Şahika olacağı bir diğer iddialar arasında yer alıyor ancak bu iddia Yasak Elma hayranlarını üzdü.

Gündeme bomba gibi düşen bu iddianın detayları ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Yasak Elma’nın önceki bölümlerinde Halit karakterine can veren Talat Bulut’un ani ayrılığı da şok etkisi yaratmıştı.

Yasak Elma’da Talat Bulut’un ani ayrılığı şok etkisi yaratmıştı.

ERKEN SEZON FİNALİ

Yasak Elma’nın yeni fragmanında ise izleyenleri büyük sürprizler bekliyor çünkü sevilen karakterlerden birinin öleceği söylentileri dolaşıyor. Yayınlanan son fragmanda Cansu karakterinin silahla yalıyı basması sonrası kimin vurulacağı merak konusu.

Yasak Elma sık sık kadro yenileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bundan dolayı büyük ölçüde hayran kitlesine sahip dizi yakın zamanda ise sezon finali yapacak.

İşte sevilen dizi Yasak Elma’nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı…