Yatırımlık gayrimenkul satın almak isteyen ancak nakde ihtiyacı olan vatandaşların dikkatine: O banka hem yarı fiyatına gayrimenkul satıyor hem de kredi hizmeti sunuyor!

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin devam ediyor olması, enflasyon giderek artması, FED yetkililerinin piyasalar üzerinde etkili olmaları ve daha pek çok faktör çerçevesinde artan hammadde fiyatları, beraberinde gayrimenkul fiyatlarının da artmasına sebep oldu. Her yeni güne “indirim” haberi ile başlamak konusunda umutlar besleyen ancak yeni günlerin hemen hemen hepsine zam haberleri ile “merhaba” diyen tüketiciler, uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmanın hala mümkün olup olmadığını araştırmaya devam ediyorlar.

Vatandaşların mevcut birikimlerini değerlendirerek uygun fiyatlı gayrimenkul sahibi olma isteklerine olumlu yanıt veren Yapı Kredi Bankası hem icralık gayrimenkulleri piyasanın nerede ise 5’te 1’i fiyatına satışa çıkardığını hem de ilgili gayrimenkuller için tüketiciye kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası’ndan Çifte Müjde!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın müşterisinin ve potansiyel müşterisinin yanında yer aldı. Söz konusu desteğini icralık gayrimenkulleri piyasanın oldukça altında fiyatlardan satışa sunarak gösteren banka, aynı zamanda ilgili gayrimenkuller için kredi hizmetinden de yararlanılabileceğini belirtti.

Yapı Kredi Bankası Krediye Uygun Konut Fiyatları

Yapı Kredi Bankası’nın krediye uygun olarak satışa sunmuş olduğu konutların bazıları şu şekilde:

Yapı Kredi Bankası Krediye Uygun Dükkan Fiyatları

Yapı Kredi Bankası’nın krediye uygun olarak satışa sunmuş olduğu dükkanların bazıları şu şekilde:

Exit mobile version