Genel

Yatırımlık tarla arayışında olanlar dikkat! Denizbank İzmir’in en güzel yerinde bulunan 7523 metrekarelik tarlayı 175 bin TL’den satışa çıkardı! Geç kalmayın!

Eylül ayından aralık ayının ortasına kadar dur durak bilmeden yükselmeye devam eden dolar kuru, beraberinde diğer döviz kurlarını ve altın fiyatlarını da üst seviyelere kadar tırmandırdı. Aralık ayının ortasına kadar Merkez Bankası tarafından yapılan müdahaleler sonuç vermezken, hükümet tarafından geliştirilmiş olan kur korumalı TL vadeli yeni ekonomik model, döviz kurlarını ve altın fiyatlarını tek gecede geriletmeyi başardı.

Aralık ayında tavan seviyelere ulaşan gayrimenkul fiyatlarının, döviz kurlarının ve altın fiyatlarının gerilemesinden sonra indirim ile duyurulacağını düşünen potansiyel yatırımcılar ve tüketiciler, yeni dönemde yükselmeye devam eden ekonomi piyasaları ve gelişen diğer olumsuz faktörler karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Geleceklerini garanti altına almak adına uygun fiyatlı yatırımlık araziler arayan vatandaşlar, mevcut şartlar altında isteklerine ulaşamazlarken beklenen haber Denizbank’tan geldi. Ülkemizin gelişmiş bankalarından olan Denizbank, yeni dönemde anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını bildirdi.

DENİZBANK’TAN SATILIK TARLA İLANLARI!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu kaliteli diğer hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Denizbank, anlaşmalı olduğu Intengo platformu üzerinden gayrimenkul satışı yaptığını duyurdu. Elinde bulunan iki adet icralık gayrimenkul için ihale düzenlediğini belirten banka, ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank, Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenledi. Söz konusu ihale kapsamında İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan 7 bin 523 metrekarelik tarlayı satışa çıkardığını duyuran banka, ihale başlangıç bedelini 175 bin TL, ihale katılım bedelini 8 bin 260 TL olarak belirledi.

DENİZBANK’TAN İZMİR’DE KAÇIRILMAYACAK İKİNCİ TARLA DUYURUSU!

Denizbank, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan 7 bin 514 metrekarelik başka bir tarla için daha ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 135 bin TL olarak belirleyen banka, ihale katılım bedelini 6 bin 372 TL olarak bildirdi.