Ekonomiİzmir Haberleri

Yatırımlık zeytinlik alan arayanlara, o bankadan müjdeli haber geldi! İzmir Bayındır’da geniş zeytinlik alan, 575 bin TL’den satışa sunuldu!

Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden olan ve sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında hem kart kampanyaları hem de finansman hizmetleri düzenleyen Anadolubank, bu kez de artan gayrimenkul fiyatları karşısında ümitsizliğe kapılan tüketiciler ve yatırımcılar için müjdeli bir haber verdi. Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo isimli yasal ihale platformu ile el sıkıştığını belirten Anadolubank, ilgili platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK ZEYTİNLİK İLANI!

Elinde bulanan icralık gayrimenkullerin uygun fiyatlardan satışa sunulabilmesi amacı ile Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya varmış olan Anadolubank, ilgili platform üzerinden yeni bir ihale düzenlemiş olduğunu duyurdu. Banka, yeni Intengo ihalesi kapsamında İzmir ilinin Bayındır ilçesinde bulunan icralık zeytinlik alanı fiyat teklifine açmış olduğunu duyurdu.

Anadolubank Intengo platformu üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu zeytinlik alanını toplam büyüklüğünü 16 bin 617 metrekare olarak açıkladı. Banka, zeytinlik alanın tam hisse ile satışta olduğunu belirtti.

ANADOLUBANK ZEYTİNLİK İHALESİNİN AYRINTILARI

Anadolubank İzmir ilinin Bayındır ilçesinde bulunan icralık zeytinlik alan için düzenlemiş olduğu ihale kapsamında söz konusu gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 575 bin TL olduğunu bildirdi. Banka, ilgili gayrimenkule sahip olabilmek için ihaleye katılım sağlanması gerektiğini ve katılım ücretinin 27 bin 140 TL olduğunu belirtti.

ANADOLUBANK’IN ZEYTİNLİK İHALESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Anadolubank’ın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu 16 bin 617 metrekarelik zeytinlik alan için fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, Intengo platformu üzerinden üyelik oluşturmaları ve ardından da 27 bin 140 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerekmektedir.