Yaz geldi ne izlesem diye düşünenler buraya.. Netflix yapımı mutlaka izlenmesi gereken diziler

Yaz geldi bir çok insan tatile çıkıyor ve kendine vakit ayırıyor. Bunaltıcı sıcaklar nedeniyle gündüzleri evde kalmayı tercih edenler de fazla. Ne izlesem diye düşünüyorsanız bu içerik tam size göre..

Listenin ilk başında herkesin üzerinde konuştuğu La Casa De Papel var. Ben uzun zamandır popüler olan bu Netflix dizisini karantina sürecinde izleme fırsatı buldum ve çok beğendim. İspanyol yapımı olan La Casa De Papel dört sezondan oluşuyor, yeni sezonun ne zaman geleceği ise merak konusu. Profesör’ün etrafında birleşen eski suçlular İspanya Merkez Bankasını soymak için bir araya geliyor ve olaylar gelişiyor. Dizinin başrollerinde Ursula Corbero, Alvaro Morte, Paco Tous ve Itziar Itunı gibi ünlü isimler var.

House of cards, Breaking Bad gibi dizileri severek izliyorsanız Mindhunter sizin için doğru bir seçim olabilir. Düşünmeye dayalı bir dizi olan Mindhunter ‘ın konusu, suçlularla röportaj yaparak bir istatistik oluşturmak ve böylece başka suçları engellemeye çalışmak. Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv gibi isimler oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

Karantina günlerinde keşfettiğim bir başka diziyse The Spy. Dizi İsrail istihbarat teşkilatının, ülkede hala efsane olarak görülen ajanı Eli Cohen’i konu alıyor. Suriye’ye yollanmak üzere ajan olarak seçilen Eli Cohen, kendini uzun yıllar sürecek tehlikeli bir görevin içinde buluyor. Dönem ve aksiyon dizilerini beğeniyorsanız The Spy’a şans vermenizi tavsiye ederim.

Messiah arkadaşlarımın tavsiyesiyle başladığım bir dizi, özellikle finalinin çok merak uyandırdığını duydum. Son üç bölüm kaldı izleyeceğim, finali merakla bekliyorum. Dizinin konusu, ilahi bir varlık olduğunu iddia eden ‘Al Messiah’ in, Eva Geller adlı bir CIA ajanı tarafından takip edilmesi ve araştırılması üzerine kurulu. Bence, sevenleri olduğu kadar eleştiri de alan bu dizi merak uyandırmayı başarıyor.

Son önerim ise yine İspanyol yapımı olan Vis A Vis. Suçlular, polisler, entrika ve aşk döngüsünde pek çok faklı konuyu güzel bir halde ele alan Vis A Vis dizisi, oldukça akıcı. La Casa De Papel ve Prison Break gibi yapımları takip edenlerin beğenebileceği bir dizi diyebilirim.

EGE HABER/CEYLİN ÇAĞATAY

Exit mobile version