Magazin

Yazın ilk aşk bombası! Nur Fettahoğlu gönlünü kime kaptırdı?

Mart ayında sekiz yıllık eşi Levent Veziroğlu’ndan boşanan oyuncu Nur Fettahoğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Fettahoğlu’nun yeni sevgilisi Altın Portakal ödülü sahibi yönetmen Emre Kavuk…

Mart ayında uzun yıllar evli olduğu iş insanı eşi Levent Veziroğlu ile boşanan ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, hakkında sürpriz aşk iddiası ortaya atıldı. Oyuncu arkadaşı Hande Doğandemir ile tatile çıkan Fettahoğlu’nun sosyal medyada ortaya çıkan karede yönetmen Emre Kavuk’un da yer alması aşk yaşadıklarını düşündürdü. Geçtiğimiz aylarda evliliğini noktalayan ünlü oyuncudan, yeni aşk iddialarını sessiz kalması ise dikkat çekti.

Hande Doğandemir ile Yağız Can Konyalı’nın başrollerini paylaştığı filmin çekimlerine konuk oyuncu olarak katılan 40 yaşındaki ünlü oyuncunun film setinden yayınladıkları kare akıllarda soru işareti oluşturdu. Öte yandan filmin yönetmen koltuğunda ise ödüllü yönetmen Emre Kavuk oturuyor. Geçtiğimiz aylarda boşanan Fettahoğlu’nun rol aldığı filmin yönetmeni Kavuk ile film setinde tanışarak kısa sürede aşk yaşadıkları sosyal medyada öne sürüldü.

Nur Fettahoğlu, geçen ay eski eşi Levent Veziroğlu ve kızları Elisa Güzin ile birlikte Bodrum’da tatil yapmış ancak “Kendisi çocuğumun babası, çok iyi iki arkadaşız, başka bir durum olamaz” açıklamasında bulunmuştu. Oyuncu Nur Fettahoğlu, iş insanı Levent Veziroğlu 2013 yılında sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Çiftin 2016 yılında kız çocukları dünyaya gelmişti. Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu’nun 2015 yılında ayrılacakları yönündeki haberler üzerine “Ben de bunu sizden duydum. Evliliğimde kesinlikle bir sorun yok” demişti. Açıklamanın ardından kısa bir süre sonra çiftin anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıkmıştı.