Yemin dizisinin yıldızları Özge Yağız ve Gökberk Demirci evleniyor!

Yemin dizisinin yıldızları Özge Yağız ve Gökberk Demirci hakkında flaş bir gelişme yaşadı. Birlikte rol aldıkları dizide evli bir çifti canlandıran oyuncular, gerçek hayatta da evlenme kararı aldılar. Evlilik kararlarını Gökberk Demirci sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız ile Emir karakterini canlandıran Gökberk Demirci evlenme kararı aldı. Şimdilerde Sol Yanım dizisinde Serra karakterine hayat veren oyuncu Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci’nin evlenme teklifini kabul etti.

Gökberk Demirci sevgilisine evlenme teklifi ettiğini takipçilerine Instagram hikayesinden, “Sadece bir evet der, bütün dünya değişir” ifadelerini kullanarak duyurdu.

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR?

Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. 1.69 metre boyunda olan güzel oyuncu 52 kilo ve Koç burcudur.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandırmıştı. Özge Yağız şimdilerde ise Sol yanım dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor.

Exit mobile version