Kültür SanatMagazin

Yeni dizi arayanlara müjde! İşte temmuz ayında yayınlanacak Netflix dizileri..

 

Yaz geldi ve televizyon dizileri sezon finali yaptı. Yeni bir dizi arıyor ancak karar veremiyorsanız bu içerik tam size göre! Herkesin ilgiyle takip ettiği platform Netflix’in temmuz ayında yayınlanacak dizilerini sizler için derledik..

Atypical 4.sezonuyla geliyor

Otistik çocuğu olan bir ailenin hikayesinin anlatıldığı komedi türündeki dizinin başrollerinde Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Brigette Lundy-Paine ve Amy Okuda yer alıyor. İlgiyle takip edilen dizi dördüncü sezonuyla 9 Temmuz’da sevenleriyle buluşacak.

Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2017
Yaratıcısı: Robia Rashid
Oyuncular: Jennifer Jason Leigh, Keir Gilchrist, Brigette Lundy-Paine
Tür: Komedi, Drama
Ülke: ABD
Süre: Ort. Bölüm Uzunluğu 30 dk – Toplamda 4 Sezon 38 bölüm
Orijinal Dili: İngilizce
Yapım Şirketleri: Exhibit A, Sony Pictures Television

La Casa de Papel’in yaratıcılarından Sky Rojo

Dizinin ikinci sezonu 23 Temmuz’da izleyici karşısına çıkacak. Coral, Wendy ve Gina özgürlüklerine kavuşmak için Gelinler Kulübü’nden kaçar. Ancak muhabbet tellalları Romeo ile adamları Moises ve Christian onları yakalamaya kararlıdır. Üç kadın bu çılgın ve kaotik yolculukta her türlü tehlikeye birlikte göğüs gerer ve her saniyelerini sanki son anlarıymış gibi yaşar. Bu süreçte dostluklarını da perçinleyen kadınlar birlikteyken daha güçlü olduklarını ve hayatlarının kontrolünü tekrar kazanmak için daha fazla seçenekleri olduğunu keşfeder.

Netflix orjinal belgeseli: Explained

Ünlülerin anlatıcı olarak yer aldığı bu belgesel dizisinde monarşiden özür dilemeye, köpeklerden estetik ameliyatlara kadar çok çeşitli ve büyüleyici konuları keşfedin.

Netflix orjinal filmi: The Last Letter From Your Lover

The Last Letter From Your Lover, gazetenin arşivini karıştırırken aşk mektuplarına denk gelen bir kadının hikayesini konu ediyor. Mektupların ardından Ellie, bir süre sonra aşıkların kimliklerini keşfetmeyi ve aşk hikayelerinin nasıl sona erdiğini öğrenmeyi takıntı haline getirir. İşte bu hikaye 23 Temmuz’da yayınlanacak.

How to Sell Drugs Online (Fast)

Dizi üçüncü sezonuyla bu ay izleyici karşısına çıkacak. Ekip, farklılıklarını bir kenara bırakıp sağlık durumu kötüleşen Lenny’nin tedavisi için para bulmaya çalışır. Ancak yeni tehditler kapıdadır.