Magazin

Yeni dizi Senden Daha Güzel rekor ile başladı! Senden Daha Güzel’in konusu ne, oyuncuları kim?

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte ana akımda seyircisi ile buluşan tüm yapımlar tek tek tatile çıktı. Bu noktada ekranları boş bırakmamak adına yaz dizilerini devreye sokan yapım şirketleri, birbirleri ile yarışmaya başladılar.

Yapım şirketlerinin yarışına FOX TV’nin yeni dizisi Senden Daha Güzel de dahil oldu. Hem oyuncu kadrosu hem konusu hem de dünyaya nam salmış yapımlara imza atan senaristleri ile dikkat çeken yeni dizi, henüz başlamadan sosyal medyada konuşuldu. Dün akşam ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşan Senden Daha Güzel, izlenme rekorları kırdı.

Senden Daha Güzel Start Verdi!

FOX TV’nin yaz dizilerinden birisi olarak duyurulmuş olan Senden Daha Güzel Dizisi, dün ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin başlamasına saatler kala Twitter’da konuşulmaya başlayan yeni yapım, başrolleri ile dikkat çekti.

Geride bıraktığımız yıl Baht Oyunu isimli dizide sergilediği performans ve güzelliği ile iyi bir çıkış yapan Cemre Baysel ve yakışıklı oyuncu Burak Çelik’in başrollerini paylaştığı yeni dizi, eylül sezonunda da yakından takip edileceğinin sinyallerini şimdiden verdi.

Senden Daha Güzel’in Konusu Ne?

Bir romantik komedi teması ile ekranlara gelen Senden Daha Güzel dizisi, geride bıraktığımız sezonlarda yine aynı kanalda yayınlanan ve ünü ülke sınırlarını aşmış olan Sen Çal Kapımı isimli dizinin senaristi Ayşe Üner Kutlu olarak karşımıza çıkıyor.

Gaziantep’in bir köyünde dermatolog olarak çalışan Efsun’un, yıllar önce babasını ve kendisini terk eden annesi ile tekrar yolları kesişir. Kızını son bir kez görmek isteyen estetik cerrahı Pervin, Efsun’u aldırmak üzere şoförü Kaan’ı Gaziantep’e yollar. Ancak yolculuk esnasında Kaan’ın da Pervin’in de doğru söylemedikleri ortaya çıkar. Bir günlüğüne annesini görmeye giden Efsun’un hayatı, o dakikadan sonra değişir.

Twitter’da Gündem Oldu!

Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik’in paylaştığı Senden Daha Güzel dizisi, dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile seyirciden tam not almayı başararak Twitter’da gündeme oturdu.