Yeni evli Berk Oktay’ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan düğün sonrası açıklama gecikmedi: “Berk adını dahi duymak istemiyorum!”

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir kına gecesi düzenleyerek objektiflere mutluluk pozları veren Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay, dünya evine girdi. Berk Oktay’ın yeni evliliğinin hemen ardından görüntülenen eski eş Merve Şarapçıoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

BERK OKTAY EVLENDİ!

Bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile geçtiğimiz aylarda nişanlanan ünlü oyuncu Berk Oktay, geçtiğimiz gece yapılan görkemli bir tören ile nikah masasına oturdu. Düğün tadında geçen kına gecesinin ardından yine eğlenceli bir düğün töreni düzenleyen ünlü çift, yakın arkadaşları ve aileleri ile doyasıya eğlendi.

ESKİ EŞTEN AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz yıllarda nikah masasına oturan Berk Oktay ile eski eşi Merve Şarapçıoğlu, bir süre sonra ayrılık iddiaları ile gündeme gelmiş ve bu iddialara hem şiddet hem de bazı olumsuz durumlar eşlik etmişti. Boşanma sürecinde olduğu Merve Şarapçıoğlu’na “özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek” sebebi ile dava açan ve Şarapçıoğlu hakkında 2 yıl 1 aya kadar hapis cezası istenmesini sağlayan Berk Oktay, o dönem içerisinde magazin gündemi tarafından yakından takip edildi.

Berk Oktay’ın düğünün gerçekleştiği esnada magazin basını tarafından görüntülenen Merve Şarapçıoğlu, çekişmeli boşanma davası açtığı o dönem içerisinde Berk Oktay’ın kendisine bilerek bu şekilde bir suçlama ile dava açtığını ancak Oktay’ın yine de kendisinin suçsuz olduğunu bildiğini iddia etti.

“BERK ADINI DUYMAK İSTEMİYORUM!”

Kendisine açılan dava sebebi ile zor günler geçirdiğini ancak sonuç olarak aklandığını ifade eden eski eş Merve Şarapçıoğlu, bir daha Berk Oktay ile anılmak istemediğini hatta mümkünse Berk adını dahi bir daha duymak istemediğini ifade etti.

Exit mobile version