Yeni Foça’ya yeni marina: Oasis Marina Yeni Foça açıldı!

Oasis Marina Yeni Foça, Kuzey Ege’nin marina ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla açılan bu marina, yüzer iskelelere sahip ve 10 ila 30 metre boyundaki yatların yıl boyunca her türlü hava koşulunda güvenle konaklaması için özel olarak tasarlandı.

Marinanın deniz park kapasitesi 245, kara park kapasitesi ise 100 yat olarak planlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ayvalık ile Çeşme arasında bir yat limanının olmadığını ve Oasis Marina’nın bu anlamda değerli bir noktada bulunduğunu belirtti. Oasis Marina, eşsiz koylara ve doğal güzelliklere ev sahipliği yapan Kuzey Ege’ye yeni bir denizcilik merkezi ekledi.

Yüzde 100 öz sermaye

Oasis Marina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Emre Kazan, marinanın yeni teknolojilerle yat turizmini birleştiren, dünya standartlarında ve sürdürülebilirlik bakış açısıyla tasarlandığını ifade etti. Projeyi yüzde 100 öz sermaye ile tamamladıklarını ve sektördeki yeni fırsatlara da baktıklarını vurguladı.

 

Exit mobile version