Yeni günün ilk nakit kampanyası: Emeklilerin hesaplarına 2 bin 500 TL yatırılmaya başlandı! Son başvuru tarihi 30 Haziran!

Gündelik hayata yansıyan yüksek oranlı zamlar, vatandaşların en temel ihtiyaçlarını bile karşılayamamalarına sebep oldu. Fahiş fiyatlara satılan temel gıdaları dahi almakta zorlanan emekli vatandaşlar, alım güçlerini arttırmak ve nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına çeşitli çıkış yolları aramaya başladılar. Bu noktada vatandaşların yardımına, Türkiye İş Bankası yetişti.

Geliştirdiği kampanyalar ve avantajlı fırsatları ile Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, 30 Haziran’a kadar devam eden emekli promosyonu kampanyasının detaylarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

3 yıllık promosyon süresinin tamamlanmasının ardından 2022 yılının başında güncel emekli promosyonu kampanyasını yayınlayan Türkiye İş Bankası, maaş hesabını taşıyan tüm emeklilere aldıkları maaş tutarlarına göre geri ödemesiz nakit desteği vereceğini açıkladı. İş Bankası’nın resmi internet sayfasında yayınlanmış olan promosyon kampanyası haberine göre emekli vatandaşlara verilecek nakit desteğinin tutarları şu şekilde belirlendi:

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Başvuru Şartları

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için emekli maaşı hesabının bankaya taşınması ve 3 yıl boyunca bankada kalacağına dair taahhüdün verilmesi gerekmektedir. Kampanyadan yalnızca yeni müşteriler yararlanabilmektedir.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Başvurusu 2022

Türkiye İş Bankası’ndan emekli promosyonu kampanyası dahilinde nakit destek alabilmek için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ya da banka şubeleri aracılığı ile emekli maaşını taşıma talimatı verilebilmektedir.

Exit mobile version