Yeni haftada takip edilmesi gereken kripto paralar belli oldu BTC, ATOM, Near…

Son dönemlerin en gözde yatırım araçlarından biri olan kripto para piyasası, yeni dönemde ekonomik piyasalarda yaşanan gelişmeler ile birlikte çeşitli değişikliklere uğradı. Hem döviz kurlarından hem de altın piyasasından olumsuz etkilenen kripto paralar uzun bir süredir düşüş yönündeydi.

Son hafta itibari ile kendini toparlamaya başlayan kripto paralar, yeni haftaya oldukça iyi başlamayı başardı. Buna göre yeni haftada diğer paralara göre öne çıkarak, yatırımcılara olumlu sinyaller veren 3 kripto para belirlendi.

Bitcoin Gerilemesi Durdu!

Kripto para piyasasının en çok kazandıran coini olarak liderlik koltuğunda oturan Bitcoin, 2021 yılının sonu haftaları itibari ile hem döviz kurlarında yaşanan artışlardan hem de diğer ekonomik sebeplerden etkilenerek gerileme hareketleri sergilemeye başlamıştı. Bir süredir düşüş yönünde seyreden Bitcoin, yeni hafta itibari ile düşüşünü durdurarak kendisini toparlamayı başardı.

Bitcoin boğaları geride bıraktığımız birkaç gün içerisinde, coinin yükselişe geçmesi yönünde hareketler sergilemeyi başardı. Eğer boğalarda ki bu hareketlilik devam ederse, Bitcoin değeri ayıların da desteği ile hareketli ortalamanın üzerine çıkabilecek.

NEAR Son Zamanların En Büyük Rekorunu Kırabilir!

11 Ocak 2022 tarihinden itibaren NEAR’ın çizmiş olduğu yükseliş grafiği, bu hafta itibari ile kendini korumayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde kendi rekorunu kırmayı başararak 17,95 TL seviyesinden işlem ören NEAR, yeni hafta itibari ile yeni bir rekora imza atabilir. Eğer hareketlilik bu şekilde devam ederse, NEAR’ın yeni hafta değeri 25,44 dolar seviyesine kadar yükselebilir.

ATOM Yeni Bir Ralli Başlatabilir!

Son zamanların en dikkat çeken altcoinlerinden biri olan ATOM, yeni haftaya oldukça güzel bir başlangıç yaptı. ATOM’un hareketli ortalamaları yükselen bir grafik çizmeye devam ederken alım bölgesinde yer alan RSI direnç yolunun yukarı yönlü olduğunu gösteriyor. ATOM eğer birkaç gün içerisinde günü 44,80 doların üzerinde kapatmayı başarır ise 50 dolarlık direnç seviyesini test edebilir.

Önümüzde ki günlerde 50 dolar seviyesini test etmesi beklenen ATOM’un bu varsayımı gerçekleştirmesi durumunda 69,42 dolar seviyesinde yeni bir ralli başlatabileceği düşünülüyor.

Exit mobile version