Yeni haftanın ilk bankacılık müjdesi geldi: Yapı Kredi, Akbank ve Vakıfbank, müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını üstleneceğini açıkladı!

Yeni dönemde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerin, gündelik hayat akışı içerisinde hizmet alınan tüm alanlara yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansımış olması, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının artmasına ve dolayısı ile de bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine olan taleplerin de artmasına yol açtı.

Bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine olan taleplerin artması, hali hazırda nakde sıkışık olan vatandaşların kullandıkları kredi ya da kredi kartı ürünlerinin aylık taksitlerini ödeyememelerine sebep oldu. Günden güne borç batağına doğru sürüklenirken borçlarını ödemenin kendileri için en avantajlı yolunu arayan vatandaşlara, biri kamu bankası olmak üzere 3 ayrı bankadan müjdeli haber geldi. Vakıfbank, Akbank ve Yapı Kredi Bankası, borç transferi kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Vakıfbank Borç Transferi Kredisi 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde farklı bankalara kredi ya da kredi kartı borcu olan vatandaşların borçlarını tek kalemde ödeyebilmeleri ve böylelikle de borçlarını yapılandırmalarını sağlayacak olan borç transferi kredisi hizmetini duyurdu.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan borç transferi kredisinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,55 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında bankadan çekilecek olan 40 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi, 1.534,25 TL olarak hesaplandı.

Akbank Borç Transferi Kredisi 2022

Akbank tarafından geliştirilmiş olan borç transferi kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,76 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında bankadan çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi, 479,61 TL olarak hesaplandı.

Yapı Kredi Bankası Borç Transferi Kredisi 2022

Yapı Kredi Bankası geliştirmiş olduğu borç transferi kredisi hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,94 olarak belirledi. Bu veriler ışığında bankadan çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi, 517,67 TL olarak hesaplandı.

Exit mobile version