Yeni iş yeri açılışlarına Akbank’tan destek: Ücretsiz POS, yüzde 0 komisyon!

Akbank, yeni üye iş yeri sahipleri için güncel bir POS kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Akbank’tan İş Yeri Sahiplerine Büyük Kampanya!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ve kredi kampanyalarının yanı sıra kart kampanyaları ile de gündeme gelmeyi başaran Akbank, bu kez de iş yeri sahipleri için ayrıcalıklı bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili yeni müşteri kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

İşverenler üzerinde ki mali baskının azaltılmasına yönelik yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran ve ilgili kampanyasını resmi internet sitesi aracılığı ile paylaşan Akbank, yeni üye iş yerleri için POS hizmeti ücreti almayacağını ve 10 bin TL’ye kadar olan tek çekim işlemlere komisyon uygulamayacağını bildirdi.

Akbank Yeni Üye İş Yeri Sahipleri Kampanyasının Ayrıntıları!

Akbank tarafından geliştirilmiş olan POS işlemleri kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Banka, ilgili kampanya detaylarını şu şekilde sıraladı:

Akbank Yeni Üye İş Yeri Sahipleri Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni üye iş yeri sahipleri kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile mobil veya sabit POS başvurusu yapmaları gerekmektedir. Diğer cihaz açılışları için ise banka şubelerine müracaat edilmektedir.

Exit mobile version